Жири - Ecommerce Awards

Жири

Иако секој учесник на свој начин придонесува за развој на е-трговијата, жири комисијата ќе ги оценува најуспешните кои покажале одлични достигнувања. Членовите на жири комисијата ги одбравме внимателно за да ги избереме најдобрите во е-трговијата.

Вања Манова
Вања Манова
Регионален директор за Македонија, Бугарија, Албанија и Косово @ Мастеркард
Весна Терзиевска
Весна Терзиевска
Директор на продажба и маркетинг @ FD Diners Club Internacional MAK AD Skopje
Дамјан Манчевски
Дамјан Манчевски
Директор за стратешки клиенти и Генерален Директор за Балканот во Интернационалната групација МАК-СИСТЕМ
Дарјан Раденковиќ
Дарјан Раденковиќ
Сопственик @ Жар Птица
Јана Дурнева
Јана Дурнева
Менаџер за маркетинг и дигитални решенија @ Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп
Киро Чадиковски
Киро Чадиковски
Директор на Дирекција за банкарски картички и платежни сметки @ Комерцијална банка
Ненад Ристовски
Ненад Ристовски
Дигитален директор @ Publicis
Никола Спасов
Никола Спасов
Сопственик @ Агенција Рејтинг
Огнен Огненоски
Огнен Огненоски
Генерален директор @ Бизнис Мрежа и Таргет Груп
Орхан Газибеговиќ
Орхан Газибеговиќ
Unit Manager @ Monri - member of Payten
Проф Д-р.  Димитар Јовевски
Проф Д-р. Димитар Јовевски
Професор на Економскиот факултет, основач на Пиксел
Проф Д-р. Иван Чорбев
Проф Д-р. Иван Чорбев
Професор на Факултетот за компјутерски науки и инженерство - Скопје
Филомена Пљаковска Аспровска
Филомена Пљаковска Аспровска
Главен извршен директор и Претседател на УО на КаСис АД